740 572

ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ ANTI-AGEING

  • Δωρεάν παράδοση
  • 90 ημέρες για επιστροφή

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΓΑΠΗΣΑΝ #Timeless

για εντυπωσιακά αποτελέσματα
ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ ANTI-AGEING – 50 ML


Ξέρετε ότι το δέρμα σας λειτουργεί έντονα ακόμη και τη νύχτα; Για να το περιποιηθείτε σωστά, χρειάζεστε την κρέμα νύχτας με δραστικά συστατικά που ουδετεροποιούν τις ελεύθερες ρίζες, βοηθώντας έτσι το δέρμα να αναγεννηθεί έντονα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Προετοιμαστείτε για την επόμενη, δύσκολη μέρα επιλέγοντας τη μάρκα ORPHICA και την καινοτόμα γραμμή της TIMELESS της οποίας τα καλλυντικά ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των γυναικών κάθε ηλικίας.

Η κρέμα νύχτας anti-ageing TIMELESS με τη φορμούλα Cell-Fortifying Complex™ που διεγείρει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης στα κύτταρα του δέρματος, μειώνει το μήκος και το βάθος των ρυτίδων του προσώπου. Το δέρμα καθίσταται έντονα ενυδατωμένο, πολύ πιο ελαστικό και έχει νεαρή και ξεκουραστή όψη. Τα δραστικά συστατικά της κρέμας διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, συσφίγγοντας και διεγείροντας τα κύτταρα του δέρματος κατά την αναγέννηση. Το προϊόν έχει εξεταστεί δερματολογικά και αλλεργιολογικά

  • Δωρεάν παράδοση
  • 90 ημέρες για επιστροφή

ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΟ, ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΙΟ

Τα πλεονεκτήματα της κρέμας νύχτας της γραμμής TIMELESS έχουν αναγνωριστεί από τις γυναίκες που έλαβαν μέρος στις δοκιμές του προϊόντος.


90%

οι γυναίκες θα πρότειναν το προϊόν στις φίλες τους

90%

παρατήρησαν ότι μετά από τακτική χρήση της κρέμας, το δέρμα του προσώπου είναι λείο και θρεμμένο

80%

επιβεβαιώνουν ότι το δέρμα είναι τεντωμένο

75%

αναγνωρίζουν ότι το δέρμα έγινε πιο ελαστικό

Αν το δέρμα σας χρειάζεται την έντονη ενυδάτωση για να συμπληρωθεί πλήρως η καθημερινή περιποίησή του, τότε η θεραπεία με τι μάσκες anti-ageing της γραμμής TIMELESS προορίζεται ακριβώς για σας. Η μοναδική φόρμουλα Cell-Fortifying Complex™ δημιουργήθηκε για τις γυναίκες που ονειρεύονται ένα ελαστικό, ξεκούραστο δέρμα με νέα όψη. Το προϊόν έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές που επιβεβαίωσαν ότι τα δραστικά συστατικά που περιλαμβάνονται στην κρέμα μειώνουν το μήκος και το βάθος των ρυτίδων του προσώπου.