Κοντισιονέρ νυχιών και επωνυχίων.

  • Δωρεάν παράδοση

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΓΑΠΗΣΑΝ #Touch

για εντυπωσιακά αποτελέσματα
TOUCH ΚΟΝΤΙΣΙΟΝΕΡ ΝΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΧΙΩΝ – 15 ML


Τα φροντισμένα χέρια και τα περιποημένα νύχια είναι το χαρακτηριστικό μας. Δυστυχώς, τα όμορφα, υγειή και δυνατά νύχια πολύ συχνά είναι μόνο ένα όνειρο. Πολύ συχνά τα νύχια είναι αδύνατα και εύθραυστα και τα επωνύχια γύρω τους ξεφλουδίζουν και ξηραίνονται. Για να το αποφύγετε, η μάρκα ORPHICA δημιούργησε τη γραμμή TOUCH δηλαδή την αναγεννητική-περιποιητική θεραπεία στα χέρια.

Το κοντίσιονερ νυχιών και επωνυχίων TOUCH με τη φορμούλα Deep Regeneration Therapy κάνει τα ξηρά και καταστραμμένα από τη διακοσμητική περιποίηση και τις χημικές θεραπείες νύχια να γίνονται πιο ενισχυμένα, αναγεννημένα και κατάλληλα ενυδατωμένα. Τα φυσικά συστατικά του κοντίσιονερ μαλακώνουν και περιποιούνται τα ξηρά επωνύχια, παρέχουν φωτεινότητα και προστατεύουν από το σπάσιμο των νυχιών και έτσι είναι πιο ανθεκτικά στη δράση εξωτερικών παραγόντων. Το προϊόν ελέγχθηκε δερματολογικά.

  • Δωρεάν παράδοση

ΔΥΝΑΤΑ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΠΩΝΥΧΙΑ

Τα πλεονεκτήματα του κοντίσιονερ νυχιών και επωνυχίων TOUCH έχουν αναγνωριστεί από τα πρόσωπα που έλαβαν μέρος στις δοκιμές του προϊόντος


95%

διαβεβαιώνουν ότι μετά από τακτική χρήση του κοντίσιονερ TOUCH τα νύχια και τα επωνύχια είναι περιποιημένα

85%

λένε ότι μετά μετα από εφαρμογή του προϊόντος τα νύχια και τα επωνύχια είναι περιποιημένα

75%

παρατήρησαν ότι μετά από το κοντίσιονερ TOUCH τα νύχια σταμάτησαν να αποστρωματοποιούνται και να σπάζουν

90%

παρατήρησαν ότι το κοντίσιονερ TOUCH γρήγορα απορροφάται και περιποιείται τα επωνύχια και τα νύχια

Ψάχνετε την ιδανική λύση για τα εύθραστα και αδύναμα νύχια; Ονειρεύετστε να ξεχάσετε τα επωνύχια που ξεφλουδίζουν και θέλετε να φροντίσετε την όψη των χεριών όπως σε ένα ραντεβού σε ένα ινστιτούτο αισθητικής; Το κοντισιονέρ νυχιών και επωνυχίων TOUCH με την καινοτόμα φορμούλα Deep Regeneration Therapy από τη μάρκα ORPHICA  δημιουργήθηκε για σας. Το προϊόν υποβλήθηκε σε αυστηρές δοκιμές που επιβεβαίωσαν ότι τα δραστικά συστατικά του θρέφουν και προστατεύουν τα νύχια από μηχανικούς τραυματισμούς και επιπλέον φροντίζουν τέλεια τα μαλακά επωνύχια.

  • Δωρεάν παράδοση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΙΣΣΩΝ ΜΑΣ

Αυτές μόλις πέτυχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα και φρόντισαν πλήρως τα νύχια και τα επωνύχιά τους με το κοντισιονέρ TOUCH!


Πριν Μετά Έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα χεριών που είναι μεγάλο πρόβλημα. Δυστυχώς μέχρι τώρα κανένα καλλυντικό δεν εκπλήρωσε τις απαιτήσεις μου, αλλά όταν δοκίμασα τη γραμμή TOUCH, αμέσως ήξερα ότι αυτά τα προϊόντα είναι για μένα. Για πολύ καιρό μάκραινα τα νυχιά μου, αλλά μακροπρόθεσμα αυτή η μέθοδος αποδείχτηκε λανθασμένη. Τα νύχια έγιναν μαλακά και δεν είχαν λάμψη. Για να τα αναγγενήσω, εδώ και κάποιο καιρό χρησιμοποιώ τακτικά το κοντίσιονερ νυχιών και επωνυχίων TOUCH. Αναγνώρισα τη δοκιμασμένη μάρκα και τα φυσικά συστατικά. Δε απογοητεύτηκα και για αυτόν τον λόγο προτείνω αυτό το προϊόν σε άλλους.

ΑΝΝΑ, 30 ΕΤΩΝ

Πριν Μετά Αγαπάω όταν τα χέρια μου είναι λεία, μαλακά και φροντισμένα. Μέχρι τώρα μόνο λίγα καλλυντικά κατάφεραν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις μου, αλλά κάθε φορά δεν ήμουν ικανοποιημένη 100% από αυτά. Εκτιμώ τα γνήσια προϊόντα μιας συγκεκριμένης μάρκας που έχουν την υψηλότερη ποιότητα, γι' αυτό αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τα καλλυντικά της μάρκας ORPHICA από τη γραμμή TOUCH. Το κοντίσιονερ νυχιών και επωνυχίων είναι ένα μοναδικό καλλυντικό που προστατεύει και περιποιείται, φροντίζει τέλεια την όψη των νυχιών μου. Παρατήρησα ακόμη ότι τα επωνύχια μετά από χρήση αυτού του προίόντος δε είναι ξηραμένα, τα νύχια ενισχύθηκαν γρήγορα, λάμπουν και είναι φροντισμένα.

ΙΒΟΝΑ, 26 ΕΤΩΝ

Πριν Μετά Έχω αλλεργία και μου είναι δύσκολο να επιλέξω καλλυντικά περιποίησης που δεν θα προκαλέσουν ερεθισμούς στο δέρμα μου. Μέχρι τώρα μπορούσα να χρησιμοποιήσω μόνο γλυκερίνη από το φαρμακείο. Ευτυχώς βρήκα τα καλλυντικά της γραμμής TOUCH. Δεν κάνω μανικούρ, αλλά τακτικά περιποιούμαι τα νύχια και τα επωνύχια με το κοντίσιονερ TOUCH στο σπίτι μου. Στη δουλειά πρέπει να φαίνομαι τέλεια και αυτό το προϊόν της μάρκας ORPHICA ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις μου. Ανεπιφύλακτα μπορώ να το προτείνω σε άλλους. Τα νύχια και τα επωνύχια τελικά φαίνονται φροντισμένα, περιποιημένα και θρεμμένα και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη.

ΑΝΕΤΑ, 29 ΕΤΩΝ

  • Δωρεάν παράδοση

Εξαιρετικά συστατικά

  • Δωρεάν παράδοση

Το κοντίσιοερ νυχιών και επωνυχίων TOUCH με τη φορμούλα Deep Regeneration Therapy είναι η ιδανική λύση για τα κατεστραμμένα νυχιά χωρίς λάμψη και για ξηρά επωνύχια. Η υψηλή ποιότητά του, η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα είναι εγγύηση της ικανοποίησης των πελατών μας που αναγνώρισαν τη δράση του κοντίσιονερ.

Η σύνθεσή του κοντίσιονερ περιλαμβάνει φυσικά συστατικά και εκχυλίσματα που φροντίζουν την κατάσταση των νυχιών και των επωνυχιών γύρω τους, τα θρέφουν και τα περιποιύνται. Το ρετσινόλαδο δημιουργεί ένα αποφρακτικό στρώμα που εμποδίζει την εξάτμιση του νερού από την επιδερμίδα και παρέχει λάμψη στα νύχια. Το έλαιο αργάνης ενισχύει και αναγεννά τα νύχια.  Το έλαιο αβισσυνίας αναγεννά τα αποξηραμένα και κατεστραμμένα από τις διακοσμητικές περιποιήσεις και τις χημικές θεραπείες νύχια αποκαθιστώντας την ενυδάτωση και τη λάμψη. Επιπρόσθετα τα ενισχύει, τα προστατεύει από το σπάσιμο και ενυδατώνει τα αποξηραμένα επωνύχια. Η βιταμίνη Ε έχει αντιοξειδωτική και προστατευτική δράση. Η βιταμίνη Β3 διεγείρει την παραγωγή κηραμιδίων και κερατίνης και έτσι να νύχια είναι ανθεκτικά στη δράση εξωτερικών παραγόντων. Η συνθετική βιταμίνη Α διεγείρει τη διαδικασία αποκατάστασης και αναγέννησης του κολλαγόνου και της ελαστίνης στο δέρμα. Οι φυσικές φυτοστερόλες προστατεύουν από το σπάσιμο και την αποστρωματοποίηση των νυχιών. Το σκουαλένιο αποκαθιστά τη λίπανση τς επιδερμίδας, ενώ προστατεύει και από την υπερβολική εξάτμιση νερού στην την επιφάνεια του δέρματος και έτσι μαλακώνει και λειαίνει τα επωνύχια, θρέφοντας ταυτόχρονα τα νύχια.

  • Δωρεάν παράδοση

Πώς να εφαρμόσω;

01.

Πριν χρησιμοποιήσετε το κοντίσιονερ νυχιών και επωνυχιών της γραμμής TOUCH, βεβαιωθείτε ότι τα χέρια και τα νύχια σας είναι στεγνά και καλά καθαρισμένά.

02.

Αλείψτε το κοντισιονέρ στα καθαρισμένα νύχια και επωνύχια με σκοπό τα δραστικά συστατικά να διεισδύσουν στην επιφάνειά τους, εωσότου απορρηφηθεί πλήρως.

03.

Στη συνέχεια ξεπλύνετε το προϊόν με ζεστό νερό. Χρησιμοποιήστε μια φορά την ημέρα.

01.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΙΣΟΝΕΡ ΝΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΧΙΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ TOUCH;

Τα δραστικά συστατικά του κοντίσιονερ νυχιών και επωνυχίων της γραμμής TOUCH μαλακώνουν και περιποιούνται τα ξηρά επωνύχια και επιπλέον παρέχουν λάμψη και προστατεύουν από την αποστρωματοποίηση των νυχιών.

02.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝΕΡ ΝΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΧΙΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ TOUCH;

Αρκεί μια φορά τη μέρα να αλείψετε το κοντισιονέρ στο καθαρισμένο νύχι και επωνύχιο με σκοπό να διεισδύσουν τα δραστικά συστατικά στην επιφάνειά τους, εωσότου απορροφηθούν πλήρως. Στη συνέχεια, πρέπει να ξεπλύνετε το προϊόν με ζεστό νερό. Μην το χρησιμοποιήσετε σε περίπτωση υπερεθαισθησίας σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος. Σε περίπτωση που το κοντισιονέρ περάσει στα μάτια, πρέπει να τα ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

03.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝΕΡ ΝΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΧΙΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ TOUCH;

Το κοντίσιονερ νυχιών και επωνυχιών της γραμμής TOUCH προορίζεται για τα πρόσωπα των οποίων τα νύχια και τα επωνύχια γύρω τους απαιτούν την πλήρη αναγέννηση και θρέψη. Αν θέλετε να φροντίσετε την ωραία εμφάνισή τους, το κοντίσιονερ της μάρκας ORPHICA είναι η ιδανική λύση για σας. Για να διασφαλίσετε στο δέρμα σας την πλήρη περιποίηση, εφαρμόστε ακόμη τα υπόλοιπα προϊόντα της γραμμής TOUCH.

04.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΝΤΙΣΟΝΕΡ ΝΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΧΙΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ TOUCH ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ;

Το κοντισιονέρ νυχιών και επωνυχίων της γραμμής TOUCH είναι ένα μοναδικό προϊόν, γιατι περιέχει τη μοναδική φορμούλα Deep Regeneration Therapy που κάνει τα ξηρά και κατεστραμμένα από τη διακοσμητική περιποίηση και τις χημικές θεραπείες νύχια είναι ενισχυμένα, αναγεννημένα και κατάλληλα ενυδατωμένα.

05.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΜΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΙΣΟΝΕΡ ΝΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΧΙΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ TOUCH;

Η ημερομηνία λήξεως του προϊόντος είναι 3 μήνες μετά το άνοιγμα της συσκευασίας.

06.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝΕΡ ΝΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΧΙΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ TOUCH ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΡΟΪΟΝ;

Ναι, είναι απολύτως ασφαλές προϊόν. Το κοντισιονέρ νυχιών και επωνυχίων της γραμμής TOUCH υποβλήθηκε σε αυστηρές δερματολογικές και αλλεργιολογικές δοκιμές που επιβεβαίωσαν ότι τα φυσικά συστατικά του μαλακώνουν και περιποιούνται τα ξηρά επωνύχια, παρέχουν λάμψη και προστατεύουν από την αποστρωματοποίηση των νυχιών, για αυτόν το λόγο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς φόβο.

07.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΙΣΟΝΕΡ ΝΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΧΙΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ TOUCH;

Η σύνθεση του κοντισονέρ νυχιών και επωνυχίων της γραμμής TOUCH είναι ως εξής: Aqua, Propanediol, Polyacrylamide, Hydrogenated Polydecene, Laureth-7, Ricinus Communis Seed Oil, Coco-Glucoside, Magnesium Aluminum Silicate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Argania Spinosa Kernel Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Disodium EDTA, Parfum, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool.

08.

ΠΩΣ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΙΣΟΝΕΡ ΝΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΧΙΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ TOUCH;

Το προϊόν πρέπει να φυλαχθεί σε θερμοκρασία δωματίου, το καλύτερο από 8ᵒC έως 25ᵒC, σε μια σφιχτά κλειστή συσκευασία. Αποφύγετε την άμεση ηλιακή ακτονοβολία. Προστατέψτε από τα παιδιά.

09.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;

Φυσικά. Παρατηρώντας τις καινούριες τάσεις και ανάγκες των πελατών μας, οι παραγγελίες γίνονται σε όλον τον κόσμο. Σε αυτήν την περίπτωση ο χρόνος παράδοσης επεκτείνεται. Το κόστος αποστολής είναι 20 ευρώ.

10.

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ;

Αποστέλλουμε το προϊόν εντός 2 εργάσιμων ημερών.