742 691

ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ANTI-AGEING

  • Δωρεάν παράδοση
  • 90 ημέρες για επιστροφή

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΓΑΠΗΣΑΝ #Timeless

για εντυπωσιακά αποτελέσματα
TIMELESS ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ANTI-AGEING - 50 ML


Η κρέμα ημέρας είναι ένα καλλυντικό που πρέπει να περιέχεται στην τσαντούλα της κάθε ώριμης γυναίκας, ανεξάρτητα από τον τύπο της επιδερμίδας της. Το δέρμα που εκτίθεται κάθε μέρα στη δράση της βλαβερής ακτινοβολίας, στη μόλυνση του περιβάλλοντος και τους μικροτραυματισμούς, χεριάζεται πλήρη υποστήριξη, και γι' αυτό η μάρκα ORPHICA εισήγαγαγε την καινοτόμα γραμμή TIMELESS που εκπληρώνει αυτές τις προσδοκίες.

Η κρέμα ημέρας anti-ageing TIMELESS με τη φορμούλα Pro-Lift ComplexTM και την τριπλή αντιρυτιδική δράση, καθιστά το δέρμα ελαστικό, εντατικά και έντονα θρεμμένο και λείο. Τα ενεργά συστατικά της κρέμας διεγείρουν τα κύτταρα στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, εμποδίζοντας το χαλάρωμα του δέρματος. Επιπλέον εξισορροπούν το χρώμα του και μειώνουν του αποχρωματισμούς. Έχουν επίσης και αντιοξειδωτική δράση. Το προϊόν έχει δοκιμαστεί δερματολογικά και αλλεργιολογικά.

  • Δωρεάν παράδοση
  • 90 ημέρες για επιστροφή

ΟΜΑΛΟ, ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΡΕΜΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ

Τα πλεονεκτήματα της κρέμας της γραμμής TIMELESS έχουν αναγνωριστεί από τις γυναίκες που έλαβαν μέρος στη δοκιμή του προϊόντος.


95%

βεβαιώνουν ότι απορροφάται καλά

85%

αναγνωρίζουν ότι μετά από τακτική χρήση της κρέμας το δέρμα του προσώπου είναι πιο ελαστικό

85%

γυναίκες θα πρότειναν την κρέμα στις φίλες τους

75%

παρατήρησαν ορατή ελαστικότητα του δέρματος

Αν το δέρμα σας χρειάζεται την ολοήμερη προστασία και ενυδάτωση και επιπλέον αν θέλετε να αντιμετωπίσετε τα σημάδια της γήρανσης, τότε η κρέμα ημέρας anti-ageing της γραμμής TIMELESS προορίζεται ακριβώς για σας. Η μοναδική φορμούλα Pro-Lift ComplexTM δημιουργήθηκε για τις γυναίκες που ονειρεύονται ένα μαλακό, ελαστικό και φρέσκο δέρμα προσώπου.

Το προϊόν έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές, που επιβεβαίωσαν ότι τα ενεργά συστατικά της προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Επιπλέον στην κρέμα περιλαμβάνεται το φίλτρο SPF 20 που προστατεύει το δέρμα από τη βλαβερή δράση των ακτίνων UVA και UVB.