740 570

Κοντίσιονερ φρυδιών

  • Δωρεάν παράδοση
  • 90 ημέρες για επιστροφή

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΓΑΠΗΣΑΝ #BROW

για εντυπωσιακά αποτελέσματα
BROW – κοντίσιονερ φρυδιών – 4 ml


Τα κοντίσιονερ φρυδιών έχουν μεγάλη επιτυχία μεταξύ των καλλυντικών. Είναι μόδα τα καθαρά, δυνατά σημαδεμένα φρυδιά. Το BROW ανταποκρίνεται σε αυτές τις προσδοκίες. Αυτή η σύγχρονη φορμούλα επιταχύνει τη φυσιολογική ανάπτυξη των φρυδιών, τα θρέφει και βελτιώνει την κατάστασή τους. Χάρη στο BROW τα φρυδιά γρήγορα γίνονται πυκνά, δυνατά και πιο πλήρη, Το αποτέλεσμα είναι φυσικά όμορφα και ξεχωριστά φρυδιά. Το προϊόν είναι δερμοτολογικά ελεγμένο.

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα εφαρμογής του BROW πιο γρήγορα από ό, τι σας φαίνεται. Μπορείτε να παρατηρήσετε τις θετικές αλλαγές μόλις μετά από 4 εβδομάδες. Θα είναι ορατή η βελτίωση της κατάστασης και της όψης των φρυδιών. Θυμηθείτε ότι για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα πρέπει να χρησιμοποιείτε τον ορό τακτικά για μια περίοδο 8-12 εβδομάδων. Φυσικά όμορφα φρύδια σε ένα τόσο σύντομο διάστημα; Με το BROW αυτό είναι δυνατό. Το προϊόν προορίζεται για εφαρμογή στα φρυδιά.

  • Δωρεάν παράδοση
  • 90 ημέρες για επιστροφή
BROW Κοντίσιονερ φρυδιών

Αν έχετε αραιά, αδύνατα και όχι αρκετά σκούρα φρύδια, τότε το BROW προορίζεται για σας. Δημιουργήσαμε αυτό το κοντίσιονερ για τις γυναίκες που θέλουν να έχουνε πυκνά και δυνατά φρύδια. Το BROW έχει ελεγχθεί αυστηρά και οι μελέτες επιβεβαίωσαν ότι οι ουσίες που περιέχονται στη φόρμουλα του κοντίσιονερ όχι μόνο επιταχύνουν την ανάπτυξη και παχαίνουν, αλλά ακόμη βελτιώνουν την όψη των φρυδιών. Το προϊόν δεν έχει ερεθιστική δράση στο δέρμα.